نشست بررسی بسترهای همکاری «فرانگران» و «شوق زندگی»

به گزارش روابط عمومی «فرانگران نوین»، نشست بررسی بسترهای همکاری «فرانگران» و «شوق زندگی»، 10 دی ماه، در دفتر فرانگران واقع در مجتمع قضایی- حمایتی «شوق زندگی» برگزار شد.

در این جلسه که با حضور رئیس کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی، سرپرست فرانگران و معاون دادستان خراسان‌رضوی برگزار شد، بسترهای همکاری «فرانگران نوین» و مجموعه «شوق زندگی» مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

حمایت فرانگران از «شوق زندگی»

معاون دادستان خراسان‌رضوی در این جلسه ضمن تشریح اهداف مجتمع «شوق زندگی»، رسالت این مجموعه را حل و فصل مشکلات مردم دانست و گفت: در زیست بوم شوق زندگی به دنبال الگو و مدل‌هایی بودیم که به بهترین نحو در کشور قابل اجرا باشد. در این راستا شبکه‌ای را با آموزش و توانمندسازی نیروها بوجود آوردیم و سعی کردیم تا نشان دهیم که اقدامات این شبکه به نفع جامعه است.

نیره عابدین‌زاده افزود: آنچه که امروز با شکلگیری این شبکه بوجود آمده، ایجاد اعتماد و دور هم جمع کردن سازمان‌های مختلف برای کمک به مردم است که اقدامی بی‌نظیر در کشور و نیازمند حمایت سازمان‌های مختلف و مجموعه‌هایی مانند فرانگران است تا از این طریق بتوانیم دامنه فعالیت‌های آن را گسترده‌تر کنیم.

وی با تاکید بر اینکه صنعت و تولید آبروی کشور هستند، گفت: در راستای کامل‌تر کردن حلقه خدمات و برنامه‌ها، نیازمند کارگروهی هستیم که به این منظور پیشنهاد می‌دهم طرح مسئولیت اجتماعی براساس برندهای موجود در فرانگران و ظرفیت‌های دستگاه قضایی ایجاد شود.

عابدین‌زاده افزود: برندینگ کردن مسئولیت‌های اجتماعی هم باید به عنوان یک طرح، در دستور کار کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی فرانگران قرار گیرد.

حمایت دستگاه قضا در چارچوب قوانین کشور از کارآفرینان

رئیس کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی «فرانگران نوین» نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه فرانگران در راستای برنامه‌های موثر جهت حل و فصل مشکلات مردم، در کنار «شوق زندگی» خواهد بود، گفت: معتقدیم این رابطه باید دو طرفه باشد و شوق زندگی و دستگاه قضایی هم باید در چارچوب قوانین از کارآفرینان حمایت کنند.

محسن شرکاء در ادامه با اشاره به اینکه امروز استان خراسان هم دارای سرمایه‌های اقتصادی و هم سرمایه‌های معنوی است، افزود: در این شرایط باید در راستای حل مشکلات و کاهش آسیب‌های اجتماعی دست به دست هم بدهیم، به این منظور از یک سو مسئولان و دستگاه قضا با حمایت‌ها در چارچوب قانونی از صاحبان صنایع، جلوی خروج این سرمایه‌ها را بگیرند و از سوی دیگر کارآفرینان پتانسیل‌های خود را برای بهبود وضعیت و آینده کودکان، جوانان و کشورمان بکار بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه از امکانات و قدرت موجود در کشور باید در راستای آسیب‌زدایی از جامعه استفاده شود، گفت: واحدهای صنعتی علیرغم همه مشکلات، طی سال‌های متمادی همواره به عرصه مسئولیت‌های اجتماعی ورود کردند، در این راستا فرانگران نیز در این مسیر و برای خدمت به مردم و کشور آمادگی دارد.

عضو هیئت امناء «فرانگران نوین» در ادامه ضمن دعوت از ریاست کل دادگستری خراسان‌رضوی جهت جلسه با صاحبان صنایع، افزود: پیشنهاد می‌کنیم به منظور سرعت بخشیدن به اجرایی شدن برنامه‌ها و تشریح اقدامات در راستای حل مشکلات، جلسات مدونی در قالب کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی فرانگران با دستگاه قضایی برگزار شود.

آمادگی فرانگران برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

سرپرست «فرانگران نوین» نیز در این نشست ضمن تشریح رسالت‌های فرانگران در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، گفت: در فرانگران برای کمک به شوق زندگی و راهبردهای آن به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی و حل مشکلات مردم، همراه آماده و پای کار هستیم.

اردلان روزبهی در ادامه آسیب‌های اجتماعی را دارای دو بعد اقتصادی و فرهنگی دانست و افزود: کارآفرینان و اعضای فرانگران این پتانسیل را دارند تا با حمایت دستگاه قضایی و در قالب کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی، بستر ایجاد اشتغال را در حد توان فراهم کنند.

وی افزود: با تعامل و کار گروهی می‌توان بسیاری از دغدغه‌ها را در حوزه آسیب‌های اجتماعی مرتفع کرد در این راستا هم باید از توان و پتانسیل‌های سرمایه‌های اجتماعی موجود بهره برد.

فهرست

logo faranegaran